
* Tüm çalışanların katılımı ve yönetimin önderliğinde, yasal kurallar içinde; kalite yönetimi, gıda güvenliği, çevre, iş sağlığı ve güvenliği konularında sürekli iyileştirme sağlamak, doğabilecek riskleri önlemek, acil durumlara karşı hazırlıklı olmak ve gerekenleri yapmak.
* Helal, güvenli, sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretim yaparak insan ve çevre sağlığını korumak.
* Ürün kalitesine ve gıda güvenliğine önem vererek; müşteri memnuniyetini sürekli artırmak.
* Bütün personeli periyodik olarak sağlık kontrolünden geçirmek ve eğitimlerine önem vermek.
* Gıda güvenliği ile ilgili bilgileri gıda zinciri boyunca iletmek ve talep etmek.
* Her türlü faaliyetlerimizde çevre kirliliğini önlemek amacıyla; atıkların azaltılmasını, enerji verimliliğini, doğal kaynakların etkin kullanımını ve geri dönüşümün artırılmasını sağlamak.
* İhtiyaç duyulan yeni yatırımları yapmak